Download het gratis E-book
Hoe krijg ik mijn technische dienst op orde?

We sturen u na inschrijving een email met downloadlink. Tevens ontvangt u periodiek onze Impazz informatie. Uitschrijven of uw gegevens aanpassen kan altijd.

Vanaf 2020 gratis te ontvangen!

Hoe krijg ik mijn Technische Dienst op orde?

In ‘Hoe krijg ik mijn technische dienst op orde?’ geven wij een logische en eenvoudige stapsgewijze manier aan hoe u een goede structuur aanbrengt in uw Technische Dienst.

Ook in boekvorm te bestellen voor €9,50 (exclusief BTW) via deze link

Meer over het boek

Indien men een chaos probeert te automatiseren krijgt men vaak een versterkte chaos als resultaat. Daarom is het van belang dat er in uw technische dienst een goede structuur aanwezig is alvorens u een OnderhoudsInformatieSysteem gaat implementeren.

“Hoe krijg ik mijn Technische Dienst op orde?” geeft op een logische en eenvoudige stapsgewijze manier aan hoe u vanaf de basis een goede structuur aanbrengt in uw Technische Dienst, hierbij wordt gebruik gemaakt van de “Continu Verbeter Piramide”. Op deze manier wordt ook duidelijk gemaakt waar de prioriteiten van de Technische Dienst liggen. Ideaal om begrip, duidelijkheid en draagvlak te creëren bij de (toekomstige) gebruikers van het OBS. Om de investering hoeft u het niet te laten.

Ontvang direct en gratis ons e-book in uw inbox!

Technische dienst

We sturen u na inschrijving een email met downloadlink. Tevens ontvangt u periodiek onze Impazz informatie. Uitschrijven of uw gegevens aanpassen kan altijd.

Technische dienst

Download gratis de pdf:

Hoe krijg ik mijn technische dienst op orde?