Het ABC van Maintenance software

Diverse onderzoeken tonen aan dat het merendeel van de in gebruik zijnde Maintenance Software niet aan de verwachtingen voldoet. Dit komt omdat dergelijke projecten structureel worden onderschat. Met software op zichzelf is niks mis, maar het juiste gebruik is een ander punt.

Het lijkt allemaal zo eenvoudig en simpel. Maar door de hoeveelheid aan functies en de raakvlakken met verschillende afdelingen, wordt een dergelijk project al snel omvangrijk en complex. Het is niet verwonderlijk dat het merendeel van alle implementaties faalt wanneer je kijkt naar welke aspecten van belang zijn voor het uiteindelijke resultaat.

Boekenreeks “Het ABC van Maintenance Software”

Na het lezen van de boekenreeks zult u de aanschaf en/of gebruik van onderhoudssoftware de aandacht geven die het verdient. Het is belangrijk voor elke gebruiker op operationeel en tactisch niveau deze kennis zelf te hebben en te kunnen toepassen. Zo bereidt u zich optimaal voor op de komst of het gebruik van onderhoudssoftware.

Een boekenreeks die niet op uw plank mag ontbreken. Door de ruimte voor eigen aantekeningen achter in elk boek, kunt u, wat u leest, direct vertalen naar uw praktijk. Daarmee wordt het rendement van dit boek verhoogd.